Loading...

Gemaakt: Aug 30 '13 Administrator: dutchguy
Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.

Forum

Onderwerp Laatste antwoord
Er zijn nog geen onderwerpen. Je bent de eerste.

Bestanden

Geen groep bestanden geupload

RSS

 • Versie 1.5.0 van Text Editor Pro is uitgekomen. Deze gratis en lichtgewichtteksteditor is de opvolger van EditBone en heeft uitgebreide mogelijkheden, die vooral voor softwareontwikkelaars interessant zijn. Zo zijn er syntax-highlighting voor meer dan vijftig script- en programmeertalen, macro's en verticale selectieblokken. Verder kan het programma bestanden vergelijken. Het programma wordt actief ontwikkeld en met grote regelmaat verschijnen er nieuwes versie met kleine verbeteringen. De changelog voor de afgelopen paar weken ziet er als volgt uit:
  20 minuten geleden
 • De veertiende update voor VirtualBox versie 5.1 is uitgekomen. VirtualBox kan worden gebruikt om andere besturingssystemen in een virtuele omgeving op een computer te installeren. Op die manier is het mogelijk om verschillende besturingssystemen op dezelfde hardware naast elkaar en tegelijkertijd te gebruiken. VirtualBox is beschikbaar voor Windows, macOS, Linux en Solaris, en is in staat om diverse gastbesturingssystemen te draaien.
  29 minuten geleden
 • Sony verhoogt de prijzen van zijn PlayStation Plus-abonnement. Klanten gaan 10 euro per jaar meer betalen, waarmee de jaarprijs op 60 euro uitkomt. De prijsvehoging gaat op 31 augustus aanstaande in.
  35 minuten geleden
 • De release candidate van versie 2.2.0 van SABnzbd is uitgekomen. Met SABnzbd kunnen bestanden van usenet worden gedownload. Dit opensourceprogramma is beschikbaar voor Windows, Linux en OS X, en biedt de mogelijkheid om nzb-bestanden te laden, waarna de juiste files van usenet worden geplukt. Met de ingebouwde webinterface is het mogelijk om het programma via een webbrowser te bedienen. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen doorgevoerd:
  42 minuten geleden
 • RageSquid, een kleine Nederlandse studio, werkt aan Descenders, een game waarin je op een crossfiets een berg af rijdt. De tracks waar je over rijdt zijn procedureel gegenereerd. De game verschijnt voor Windows en consoles, maar wanneer dat is, maakt de studio nog niet bekend.
  een uur geleden
 • Een nieuwe update voor versie 3.0 van Calibre is uitgekomen. Calibre is een opensource- en crossplatform-e-bookbeheerprogramma. Het kan onder meer alle relevante informatie en kaftafbeeldingen opzoeken, en e-boeken converteren om ze geschikt te maken voor de diverse soorten e-readers. Verder kan het programma kranten, tijdschriften en nieuwsartikelen op basis van rss-feeds omzetten in e-bookformaat. Ook kunnen met Calibre boeken worden aangeschaft bij de bekende webwinkels. Het programma wordt actief ontwikkeld en meestal verschijnt er om de andere week op vrijdag een nieuwe versie. In versie 3.0 is er weinig aan het uiterlijk van het programma veranderd. Wel is er een geheel vernieuwde contentserver en is er ondersteuning voor schermen met een hoge resolutie. In deze uitgave zijn verder nog de volgende verbeteringen aangebracht:
  een uur geleden
 • Volgens gamebedrijf Electronic Arts duurt het nog jaren voordat virtual reality daadwerkelijk gereed is voor de massamarkt. De uitgever acht augmented reality veel interessanter en werkt aan toepassingen op dit gebied. Dat zei EA tijdens een toelichting op de kwartaalcijfers.
  een uur geleden

Aangepaste text/HTML

Geen inhoud

Groep Informatie

Netwerkbeheer

Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.
Gemaakt op: Aug 30 '13 · Admin: dutchguy

De muur

De muur

Log in om een reactie te plaatsen
Geen reacties

Over ons

Welkom op mijn vrienden en ik. Maak vrienden en organiseer een evenement, of maak een foto album of videoreportage. veel mogelijkheden dus.

Word lid!

Zoeken op site

Dagelijks Woord

 • Als een herder weidt hij zijn kudde: zijn arm brengt de lammeren bijeen, hij koestert ze, en zorgzaam leidt hij de ooien. -- Jesaja 40:11
  12 uur geleden

Nieuws

Geen inhoud

Forum Onderwerpen

Versleten schoenen Ik heb me vanmorgen... Meer
Siska Jul 9 '16
Beautiful Birds  slideshow... Meer
DeHoeksteen Nov 27 '14
Ik lees hier over melkkefir. Er bestaat ook... Meer
est Aug 17 '14
A Glimpse of Eternity   Een... Meer
Siska Jun 21 '14