Loading...

Gemaakt: Aug 30 '13 Administrator: dutchguy
Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.

Forum

Onderwerp Laatste antwoord
Er zijn nog geen onderwerpen. Je bent de eerste.

Bestanden

Geen groep bestanden geupload

RSS

 • Evan Blass heeft op zijn Twitter-account een foto van een toestel met dunne schermranden gepubliceerd. Volgens de smartphone-insider gaat het om de Huawei Mate 10. Dat toestel wordt op 16 oktober officieel aangekondigd.
  20 minuten geleden
 • De eerste ultra high speed-kabel, die geschikt is voor de hdmi 2.1-standaard, is verschenen in de onlinewinkel van Apple. Deze kabel haalt in vergelijking met de nu gangbare high-speed-hdmi-kabels een veel hogere bandbreedte van maximaal 48Gbit/s.
  41 minuten geleden
 • Er is een nieuwe stabiele uitgave van irc-client mIRC verschenen. Met dit programma is het mogelijk om via verschillende kanalen en servers met elkaar te chatten, maar ook om via 'direct client-to-client' bestanden naar elkaar te sturen. Verder kunnen scripts worden gedraaid om bijvoorbeeld het beheren van kanalen eenvoudiger te maken. De irc-server van Tweakers draait op irc.tweakers.net, met #tweakers.net als het officiële kanaal en een groot aantal andere kanalen die dienstdoen als thuishaven voor de hardware- en softwarefanaat. Een overzicht van alle beschikbare kanalen kan via het commando /list worden opgevraagd. Via die lijst kan snel het gewenste kanaal worden gevonden. In deze uitgave zijn de volgende veranderingen en verbeteringen aangebracht:
  42 minuten geleden
 • Square Enix heeft Left Alive aangekondigd, een survival action shooter die in 2018 verschijnt voor de pc en PlayStation 4. Onder andere ontwikkelaars van de Metal Gear- en Armored Core-series werken mee aan het spel.
  2 uur geleden
 • Capcom heeft bekendgemaakt dat Monster Hunter: World op 26 januari 2018 uitkomt voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Er komt ook een pc-versie, maar wanneer is nog niet bekend. De uitgever heeft ook een nieuwe trailer met gameplay getoond.
  2 uur geleden
 • Australische onderzoekers van de Universiteit van Sydney zijn er voor het eerst in geslaagd om in een microchip lichtgolven om te zetten naar geluidsgolven. De snelheid van de gegevensoverdracht wordt hiermee vertraagd, wat de verwerking van data gemakkelijker maakt.
  2 uur geleden
 • Onze developers hebben iteratie #115 opgeleverd. De focus lag in deze sprint op het finetunen van de heroafbeelding in reviews en het implementeren van een nieuwe tool om thumbnails te genereren.
  3 uur geleden

Aangepaste text/HTML

Geen inhoud

Groep Informatie

Netwerkbeheer

Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.
Gemaakt op: Aug 30 '13 · Admin: dutchguy

De muur

De muur

Log in om een reactie te plaatsen
Geen reacties

Over ons

Welkom op mijn vrienden en ik. Maak vrienden en organiseer een evenement, of maak een foto album of videoreportage. veel mogelijkheden dus.

Word lid!

Zoeken op site

Dagelijks Woord

Forum Onderwerpen

Versleten schoenen Ik heb me vanmorgen... Meer
Siska Jul 9 '16
Beautiful Birds  slideshow... Meer
DeHoeksteen Nov 27 '14
Ik lees hier over melkkefir. Er bestaat ook... Meer
est Aug 17 '14
A Glimpse of Eternity   Een... Meer
Siska Jun 21 '14