Loading...

Gemaakt: Aug 30 '13 Administrator: dutchguy
Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.

Forum

Onderwerp Laatste antwoord
Er zijn nog geen onderwerpen. Je bent de eerste.

Bestanden

Geen groep bestanden geupload

RSS

 • Versie 3.31.0 van de opensource-ftp-client FileZilla is verschenen. FileZilla is klein, simpel en toch compleet. Het programma is populair vanwege de geringe belasting van de systeembronnen. FileZilla is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Sinds versie 3.26.0 worden wachtwoorden nu ook versleuteld en beveiligd op de computer worden opgeslagen.
  Gisteren, 16:10
 • Phil Harvey heeft een nieuwe stabiele versie van ExifTool uitgebracht. ExifTool is een gratis en cross-platform programma waarmee de metadata van een groot aantal bestanden kan worden beheerd en bewerkt. Het werkt vanaf de commandline, maar er zijn oplossingen van derden beschikbaar, waardoor het ook met een grafische gebruikersinterface kan worden gebuikt. De release notes voor deze uitgave kunnen hieronder worden gevonden:
  Gisteren, 15:54
 • AMD heeft een nieuwe update van zijn Radeon Software Adrenalin Edition drivers uitgebracht. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7750 en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. Voor wat betreft Windows worden alleen versies 7 en 10 ondersteund. Voor mensen die Windows 8.1 gebruiken is versie 17.7.1 de laatste versie. Drivers voor de eerste generatie van Windows 8 worden helemaal niet meer gemaakt. Voor oudere kaarten, die nu als legacy of non-gcn worden aangeduid, is Catalyst Software Suite versie 15.7.1 de laatste stabiele uitgave.
  Gisteren, 15:22
 • Moritz Bunkus heeft versie 21 van MKVToolNix uitgebracht. Met deze verzameling opensourceprogramma's kunnen Matroska-bestanden worden bekeken, bewerkt en geconverteerd. Zo kunnen geluidssporen en ondertiteling worden toegevoegd, verwijderd of juist als standaard worden ingesteld. MKVToolNix is een verzameling afzonderlijke commandline-tools, maar er wordt ook een grafische gebruikersinterface meegeleverd. Downloads zijn beschikbaar voor Windows, diverse Linux-distributies en macOS. De changelog voor deze uitgave ziet er als volgt uit:
  Gisteren, 15:14
 • Google heeft de 1.0-release van ARCore officieel bekendgemaakt. Het systeem werkt direct op een handvol vlaggenschipmodellen en ondersteuning voor talloze andere toestellen met Android 7.0 en hoger, volgt nog. Per direct zijn enkele toepassingen voor ARCore te proberen.
  Gisteren, 14:49
 • Android krijgt in versie 9.0 'P' toch geen donkere modus. Het bleek om een miscommunicatie te gaan bij het Aosp-ontwikkelteam. Wel komt er een toggle voor ontwikkelaars om makkelijker te maken om een donkere modus in hun eigen apps te testen.
  Gisteren, 13:39
 • Microsoft en Xiaomi hebben een memorandum of understanding ondertekend waarin staat dat de twee bedrijven graag nauwer met elkaar samen willen werken en van elkaars krachten gebruik willen maken. Er wordt gesproken over een slimme speaker van de twee bedrijven.
  Gisteren, 12:49

Aangepaste text/HTML

Geen inhoud

Groep Informatie

Netwerkbeheer

Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.
Gemaakt op: Aug 30 '13 · Admin: dutchguy

De muur

De muur

Log in om een reactie te plaatsen
Geen reacties

Over ons

Welkom op mijn vrienden en ik. Maak vrienden en organiseer een evenement, of maak een foto album of videoreportage. veel mogelijkheden dus.

Word lid!

Zoeken op site

Dagelijks Woord

 • Laat uw geest daarom voortdurend paraat zijn, wees waakzaam en vestig al uw hoop op de genade die u ontvangen zult wanneer Jezus Christus zich openbaart. -- 1 Petrus 1:13
  4 uur geleden

Forum Onderwerpen

Mooie filmpjes... bewijzen , "de verwoesting... Meer
DeHoeksteen Nov 2 '17
GEHEIMEN VAN DE MUMMIES Specialisten in deze... Meer
Siska Okt 15 '17
Versleten schoenen Ik heb me vanmorgen... Meer
Siska Jul 9 '16
Beautiful Birds  slideshow... Meer
DeHoeksteen Nov 27 '14