Loading...

Gemaakt: Aug 30 '13 Administrator: dutchguy
Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.

Forum

Onderwerp Laatste antwoord
Er zijn nog geen onderwerpen. Je bent de eerste.

Bestanden

Geen groep bestanden geupload

RSS

 • Het Nederlandse Ultimaker heeft de S5 uitgebracht, een 3d-printer die ten opzichte van de anderhalf jaar geleden uitgebrachte de Ultimaker 3 nog meer geautomatiseerd is en een groter printvolume heeft.
  2 uur geleden
 • MSI heeft de MAG Pylon en de Mag Bunker geïntroduceerd, twee in het zwart gespoten behuizingen die gamers moeten aanspreken. De MAG Pylon is de premium-variant met onder andere drie rgb-ventilatoren aan de voorkant. De prijzen en releasedata zijn nog onbekend.
  3 uur geleden
 • PUBG Corporation heeft laten weten dat de relatief nieuwe woestijnmap genaamd Miramar uit de game PlayerUnknown's Battlegrounds vanaf 26 april is te spelen op verschillende testservers in Europa.
  3 uur geleden
 • Vodafone is volgens de Financial Times dichtbij een deal waarmee de provider de Duitse tak van Liberty Global, Unitymedia, overneemt. Daarnaast zouden verschillende Oost-Europese kabelnetwerken onderdeel van de overname zijn. De partijen hebben het bericht niet bevestigd.
  4 uur geleden
 • De Europese Commissie heeft laten weten dat het een diepgaand onderzoek is begonnen naar de overname van muziekherkenningsapp Shazam door Apple. De Commissie is bang dat de overname leidt tot minder keuze op de markt voor muziekstreamingsdiensten.
  5 uur geleden
 • Microsoft is begonnen met het blokkeren van Microsoft-accounts van kinderen, waardoor het voor kinderen niet mogelijk is gebruik te maken van bijvoorbeeld OneDrive of Outlook, tenzij een ouder officieel bevestigt dat de kinderen toestemming hebben.
  6 uur geleden
 • Versie 3.5 van Bolt is uitgekomen. Bolt is een opensource-contentmanagementsysteem en is daarmee in bepaalde opzichten vergelijkbaar met programma's als Wordpress en Drupal. Bolt is eenvoudig in gebruik, voor zowel installatie als beheer, heeft diverse goed uitziende templates die met Twig zijn aan te passen, en is geoptimaliseerd voor zowel desktop- als mobiele omgevingen. Sinds kort is er ook een website waarop Bolt-themes live uit te proberen zijn en ook een site met een overzicht van alle beschikbare extensies. Bolt 3.5 brengt een aantal nieuwe features en verbeteringen, vooral in de redactie-omgeving. Ook wordt er een nieuw default thema geleverd.
  6 uur geleden

Aangepaste text/HTML

Geen inhoud

Groep Informatie

Netwerkbeheer

Omdat ict altijd in beweging is, is het handig om het op te schrijven.
Gemaakt op: Aug 30 '13 · Admin: dutchguy

De muur

De muur

Log in om een reactie te plaatsen
Geen reacties

Over ons

Welkom op mijn vrienden en ik. Maak vrienden en organiseer een evenement, of maak een foto album of videoreportage. veel mogelijkheden dus.

Word lid!

Zoeken op site

Dagelijks Woord

 • Deze boodschap is betrouwbaar en verdient onze volledige instemming: Christus Jezus is in de wereld gekomen om zondaars te redden. -- 1 Timoteus 1:15
  23 uur geleden

Forum Onderwerpen

Mooie filmpjes... bewijzen , "de verwoesting... Meer
DeHoeksteen Nov 2 '17
GEHEIMEN VAN DE MUMMIES Specialisten in deze... Meer
Siska Okt 15 '17
Versleten schoenen Ik heb me vanmorgen... Meer
Siska Jul 9 '16
Beautiful Birds  slideshow... Meer
DeHoeksteen Nov 27 '14