Loading...

Gezondheid - Babbelhuisje

Gemaakt: Aug 25 '13 Administrator: DeHoeksteen

Deze groep is vooral om gezellig te babbelen over van alles en nog wat.

 

Ook staan er linken op met allerlei handigheidjes, B.V.B. tuin/groente tips, of andere leuke handigheidjes.

 

Wees welkom, koffie en thee staat klaar.

Siska Nov 14 '13
Dit forum is bedoelt, om gezondheid tips met elkaar te delen.
Siska Nov 14 '13

Gezondheid, hoop en genezing

 

Een serie gezondheidslezingen met dr. Thomas en  Laverne Jackson. Opgenomen in Nederland. Engels en Nederlands gesproken.

 

Dr. Thomas Jackson voerde vanaf zijn 17e tot 27e levensjaar een hopeloze strijd  tegen de veelvoorkomende ziekte 'Artritis'. De reguliere geneeskunde kan dit ziekteproces slechts vertragen of onderdrukken, maar niet genezen. Zijn enige uitzicht leek: in een rolstoel terecht komen. Maar hij vond een andere manier van "genezen"; een nieuwe leefstijl ontwikkelen op basis van natuurlijke middelen.

 

Dit geheim ontdekte hij in de Bijbel. En door Gods genade is hij nu, met 64 jaar, nog steeds gezond en reist hij met zijn vrouw de wereld rond om lezingen te houden.

 

Zij hebben al jaren een opleidingsinstituut "M.E.E.T. Ministry" en een klein sanatorium "Our Home" in de VS.

 

 

6 lezingen 

 

Het leven in de bloedcel   http://adventmedia.nl/video/play/15-het-leven-in-de-bloedcel/

In deze eerste lezing spreekt Jackson over de sleutel voor een goede gezondheid. Hoe kan ik mijn gezondheid in stand houden, bevorderen of herstellen? In het DNA van het menselijk lichaam liggen Gods wetten opgeslagen zoals in Jeremia 31:33 staat. Elke cel bezit hetzelfde DNA en brengt zo eenheid in het lichaam. Gehoorzaamheid aan die wetten vormt het fundament van onze gezondheid. Jacksons eigen getuigenis laat zien dat dit waar is. “Door 8 wetten ofwel 8 dokters, ben ik genezen van artritis”, zegt Jackson. Hij legt uit wat die 8 wetten zijn.

 

 

Het geheim van de gezondheid  http://adventmedia.nl/video/play/16-het-geheim-van-de-gezondheid/

Dr. Jackson bespreekt hier Gods Farmacy. Een leuke Engelse woordspeling die verwijst naar ‘Gods Kruidenboerderij’. Dit in tegenstelling tot Gods Pharmacy, wat naar de apotheek of farmaceutische industrie verwijst. Zijn motto is: Laat je voedsel  je medicijn zijn! Hij gaat verder in op wat ziekte eigenlijk is en welke vier stappen behulpzaam zijn om ziekte te overwinnen.

 

Diabetes ontmantelen  http://adventmedia.nl/video/play/17-diabetes-ontmantelen/

Diabetes staat op de derde plaats van meest voorkomende ziekten in Nederland. Jackson gaat in op vele vragen omtrent diabetes, zoals: “Wat houdt diabetes I en II in? Wat kunnen de redenen zijn van zwangerschapsdiabetes? Wat zijn de symptomen en oorzaken van diabetes? Is diabetes onomkeerbaar?” Zeer hoopgevend is echter zijn verslag over zijn ervaring met twee diabetes I patiënten in zijn gezondheidsinstituut, waarbij God een keer in hun lot bracht. Als er zelfs voor diabetes I patiënten hoop is, is er zeker hoop voor elke diabeet, nietwaar?

 

Het hart van de zaak  http://adventmedia.nl/video/play/18-het-hart-van-de-zaak/

Wist u dat het hart bij elke hartslag tussen de 5 en 20 liter bloed door het lichaam pompt, 30.000 pond druk p/u uitoefent op het circulatiesysteem, 9 van de 24 uur hard werkt en 15 uur rust nodig heeft? Dat u 90.000 km aan bloedvaten heeft, en uw rode bloedcellen met maar liefst een snelheid van 70 km p uur door de bloedcellen gaat? Bent u niet wonderlijk gemaakt? Jackson gaat in op oorzaken en ontwikkelingen van hartziekten. Daarbij stelt hij vragen, geeft antwoorden en rijkt zeven praktische tips aan om hartziekten te voorkomen of genezen: Vragen als: Wat is de oorzaak dat bloedvaten vernauwen? Wat is de reden van een toename van bloedvolume? Waarom kan een bloedvat gedeeltelijk of geheel geblokkeerd raken? Waarom veroorzaken afvalstoffen of giffen verstopping? Waarom hebben mensen die overgewicht hebben meer kans op hoge bloeddruk? Luister zelf om te weten hoe u het hart van uw gezondheid gezond kunt houden of krijgen.

 

Het antwoord op kanker  http://adventmedia.nl/video/play/503-het-antwoord-op-kanker/

Wat is kanker? Waar komt de naam vandaan en wat hebben astrologie en de zodiactekens daarmee te maken? Wat heeft de DNA-wet met de medische term neoplasma te maken? Waar staat de FAT CAT voor die het immuunsysteem aanvalt, zodat kanker de overhand kan krijgen? Jacksons gulden regel is: Preventie is beter dan genezen. Maar is genezing hiervan of bescherming hiervoor mogelijk? Kanker is de nummer twee doodsoorzaak in Nederland. Een op de drie ? vier Nederlanders heeft kanker en elke 30 seconde sterft er iemand vanwege hartproblemen of kanker. Bestaat er naast de reguliere behandeling een therapie voor de meer dan 250 verschillende soorten kanker? Jackson neemt als basis Job 14:7-9: ‘Er is hoop voor een boom, zelfs als die afgehakt wordt, en de wortel nog in de grond is... Als hij het water ruikt spijt hij weer uit.”

 

Met mes en vork ziekte terugdraaien  http://adventmedia.nl/video/play/20-met-mes-en-vork-ziekte-terugdraaien/

Het WHO (de wereld gezondheid organisatie) zegt: “Veel chronische ziektes zijn nauw verbonden met leefstijl.” Vraag van Laverne Jackson, die een doctoraat in voeding heeft: ”Willen wij met ons bestek vroegtijdig ons graf graven of willen we ons leven ermee verlengen? Ze laat het SAD en GLAD dieet zien, de twee soorten die er in de wereld zijn, en wat die inhouden? Een bekende uitspraak is: Je bent wat je eet! Wat heeft voedsel met ons zelf en ons bloed te maken? Laverne gaat ook in op praktische vragen als “Hoeveel en welke eiwitten, koolhydraten, mineralen en vitaminen heb je nodig? Deze en meer vragen en antwoorden komen aan bod in lezing 6 over gezondheid, hoop en genezing.

 

Je moet een groepslid zijn om een bericht te kunnen plaatsen.

Zoeken op site

Dagelijks Woord

  • Nu kijken we nog in een wazige spiegel, maar straks staan we oog in oog. Nu is mijn kennen nog beperkt, maar straks zal ik volledig kennen, zoals ik zelf gekend ben. Ons resten geloof, hoop en liefde, deze drie, maar de grootste daarvan is de liefde. -- 1 Korintiers 13:12-13
    Gisteren, 00:07

Christelijk Nieuws

Geen inhoud

Forum Onderwerpen

Aan het begin van de Tweede Wereldoorlog... Meer
Siska Okt 19 '18
Het volk Israël door de zee...Exodus... Meer
DeHoeksteen Okt 1 '18
Mooie filmpjes... bewijzen , "de verwoesting... Meer
DeHoeksteen Nov 2 '17
GEHEIMEN VAN DE MUMMIES Specialisten in deze... Meer
Siska Okt 15 '17